lauantai 16. marraskuuta 2013

Villahiutaleita

Edes jotain valkoista kun sitä lunta ei nyt näytä tulevan!

Käsityömessuilta ostin tämän aloituspaketin, Taito etelä-pohjanmaan suunnittelema. Ostin sitten vielä lisää lankaa ja helmiä on omasta takaa! Lankana fritidsgarn, hiutale ensin virkattu (helppo, ketjusilmukoita, piilosilmukoita ja kiinteitä, ohjetta ei saa julkaista) Sitten hiutaleen on huovutettu ja silitetty! Pujoteltu lankaan helmien kera.
En tiedä olisiko toinen huovutuskerta tehnyt hiutaleista jämäkämpiä... Oli kiire saada valmiiksi niin ei ehtinyt (lue: viittinyt) kokeilemaan.

Meillä on nyt melkein joka ikkunassa joku valo sydeemi niin ikkunaan en näitä saanut roikkumaan. Ne koristaa nyt oviaukkoja keittiöstä eteiseen ja keittiöstä olkkariin. Sopii ihan hyvin kun keittiössä oli jo muutenkin saman suuntaista koristettta. (ed. postaus)


Joululahjat aiheuttaa (yllättäen) vähän ahdistusta. Kummipojille lahjat on hankittu ja lasten kummeillekkin nyt päädyin johonkin. Esikoiselle lahja on jo selville mutta nuorimmaisella (kohta keskimmäiselle ;)) täysi kysymysmerkki. Ei oikein millään keksitä mikä hänellä nyt on in! Ja kun ei lahjoja meidän taloudessa kasapäin hankita niin olisi kiva keksiä hyödyllinen, viihdyttävä, kestävä ja järkevä lelulahja, huh. Voitte arvata että nettikauppojen leluvalikoimia olen vissiin joka päivä selaillut tälläkin viikolla, mutta ei, ei keksi. Tosin Hevisaurus on hänelle nyt tosi in, niin ehkä sitten ainakin uusin cd-levy! Juuri tänään olisi ollut keikkakin ko. bändillä Kempeleessä mutta 20€ per lippu on mun mielestä aivan järkyttävästi liikaa. :( Onneksi on youtube ja spotify :)
Piparitaikinaan on ainekset hankittu mutta aika ei nyt tunnu riittävän... Itsellä oli kirpparihommia eilen ja tänään niin ajattelin suosiolla ettei jaksa. Huomennakin pitää lähteä asioille... Ja maanantaina on sitten taas arki, kerhot ja harrastukset. Pitääpä kattoa mistä aika revitään, ensi viikonloppukin on täynnä ohjelmaa!

-Suvi-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti