keskiviikko 25. joulukuuta 2013

Joululahjoja ja joulumeininkiä

No nyt se on jo melkein ohi! Eilen illalla mietin että millainen tyhjä olo olikaan lapsuuden jouluaattojen illalla. Nyt se oli ohi mitä oli niin kauan odottanut. Eilen oli itellä kuitenkin lähinnä helpotus ;) nyt lapset ehkä jo malttavat nukkua! :D Tosin heräsivat tänään puoli seitsemän, puuh.

Jouluaatonaattona poika pääsi vihdoin kylpyyn. Kylpy oli kuten peristeisesti yhtä huutoa :O mutta kylvyn jälkeen otettiin torkut pesukoneen päällä, muiden vielä peseytyessä ja sitten jo näytettiin tältä!
Illalla nukuttiin ihan parhaassa paikassa <3
Jouluaatto mentiin ihan perinteisellä meiningillä, aamulla ruokien viimeistelyä, puolilta päivin riisipuuroa ja luumusoppaa. Sitten vielä viimeisetelyä, sitten saunaan!
Saunan aikana kävikin hyvin perinteisesti ;) Äiti jäi vähän jäi jälkeen ja kas kummaa lahjat oli sillä aikaa ilmestynyt kuusen alle!!
Saunan jälkeen sitten syötiin :P


Pöydässä oli ihan perinteisiä juttuja. Uutena  meille oli tuo saaristolaisleipä, joka olikin todella ihanaa naapurin tuoman meritaimenen kanssa. Toni graavas tuon kalan ja on kyllä herkkua! Ihan erilaista kuin lohi. Savustettua lohta, siian ja lohen mätiä, rosollia, sienisalaattia, kinkkua, lihahyytelöä, vähän jotain juustoja, lanttulaatikkoa ja pottua! Kyllä tuli maha täyteen!

Sitten päästiinkin lahjojen avaamiseen!
Koira ensin!
Rock-tähti :D
Vauvan hoitaja
Prinsessat sai myös prinsessa juttuja! Casandra näki tämän "setin" jo alkusyksystä jossain kaupassa ja oli heti myyty, pitihiä (pitikö?) se sitten hankkia!Leon sai niin ihanan vaatteen! Oon tekemä ihanuus. Ihana kangas, sopivan kokoinen. ja etenkin tuplanepparit bodyn haaroissa tekivät vaikutuksen! Olet sinä taitava <3


Tänä aamuna sitten pelattiin joulupukin tuomia pelejä, kanin loikkaa ja prinsessa peliä :D

Kummipojilleni lahjoiksi laitoin Noshin vaatteita kaikille, tulevallekkin. Ja vanhemmille pojille muumiastia-sarjat. Ystävilleni neuloin jo aikaisemminkin täällä esittelemiäni kuplalapasia, toisista muistin ottaa kuvankin! Toiset oli ruskea-turkoosi yhdistelmä
Ystäväni tyttärille neuloin mielestäni hauskat lapaset, ohje oli Novitan lehdessä. Lankana smart, itse lisäsin vielä "nomparelleja" muffinssin päälle! Ihan en ole varma mahtaako nuo vielä kelvata 8 ja 6-vuotiaille!


Kummeille ostin taas ihan persoonottomasti kaikille saman lahjan, tämä oli joku myynnnistä poistuva malli.
Tässä vielä pari kuvaa pojasta, lempiasennoissaan!
Jalat on aina tuossa "kohtuasennossa" eli tiukasti ristissä kun tilanne sen vain sallii!
Äidin rinnan päällä maataan näin :)

-Suvi-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti