maanantai 17. helmikuuta 2014

Balettia ja 2kk kuulumisia

Aika se menee äkkiä. Liian äkkiä tuon vauvalaisen kanssa. Pikkusen parannusta havaittavissa tuon syömisen suhteen, öisin jopa nukutaan enemmän kuin syödään... ainakin vähän. Pikku-ukko nukkuu pitkiä päikkäreitä vaunuissa! Ja sitähän mä toivoin, vaunutteluvauvaa!

Tällä viikolla stressiä aiheuttaa lauantaina olevat ristiäiset, viikonloppuna ajattelin jo a) peruvani ne b) ostamalla pakastekakun ja vuokraamalla tilat c) tekemällä kaiken yksin sinnillä. Tällä hetkellä mieli vähän sekava. Kyllä me nyt ne varmaan pidetään kotona, tarjoilusta täytyy ehkä vähän tinkiä. Olisi kiva nukkuakkin viikolla. Olisi myös kiva yrittää edes näyttää hyvältä itekkin lauantaina eikä siltä "etten-ole-nukkunut-viikkoon-enkä-tiedä-harjasinko-tukkani" No hammasta purren sitä taas tästäkin selvitään, nopeastihan ne ainakin on ohi. Mur.

Edellisenä lauantaina harrastettiin korkeakulttuuria ;) Oltiin baletissa! Eli tyttöjen balettikoulun esiintymisessä. Se oli huikeaa, niin omien pikkuballeriinojen näkeminen kuin koko esityskin!


Itellä varmaan hormoonit vielä hyrrää sen verran, että ei oikein pysty kuvia kattelemaan esityksestä. Lucindalla meni koko esitys siihen kun hattu tippui. Ja sitten hän juoksi isojen tyttöjen perässä että "auttakaa, hattu päähän! Ja kukaan ei huomaa eikä ehdi auttaan. Ja äiti meinas rynnätä katsomosta laittaan hatun päähän :O No tytöt oli kuitenkin innoissaan esityksestä!
Kiinalaiset sienet <3


Mahallaan nukkumista
Meijän äijä! Söi tissiä, pieras kunnolla ja sitten sammu, käsi tietenkin p*lleissa :D :D
Isosisko jaksaa jo hienosti hoitaa!
2kk päivänä alkoi pyörähtämään mahalta selälle! Tästä nostetaan ylös ja sitten ollaankin ympäri <3
Tälläsen vierastä mä joka aamu herään <3 <3
Tänään jo pitkään viihdyttiin tässä ja juteltiin hra Hakkaraiselle!
Äidin pikku buddha <3 Tämä kuva mun pitää ehkä poistaa jossain välissä mutta on niin "pakko" tänne laittaa. Aamupesun jälkeenn pikkuinen on niin ihana! :D
Ystävänpäivänä en saanut kortteja lähetetyksi mutta kyllä mä niitä kovasti ajattelin :)

-Suvi-











Ei kommentteja:

Lähetä kommentti