lauantai 26. huhtikuuta 2014

Kevättä kohti

Mä yritän nyt taas tällä sovelluksella tehdä päivitystä. Ei millään jaksa mennä tonne koneelle! Kevät on tullut myös meille, ihanaa! Pääsiäinen perheillessä, ihan niin paljon en saanut nukuttua kuin olisin toivonut mutta latasihan se kuitenkin akkuja :) Pääsiäisenä käytiin lenkkeilemässä ja grillattiinkin ekan kerran!

Tytöt on molemmat aivan mahtavassa iässä pelaamisessa....tai ei! Molemmat haluaa pelata mutta auta armias kun jonkun pitää hävitä! Ohhoijaa! Se olisi kivaa yhdessä tekemistä mutta sitä tunnin parkua häviämisestä ei kestä kukaan!

Perjanataina tein tyttöjen suosikkiruokaa, kalapuikkoja! Seitifileet 3-4 osaan, sitten täysleivitys. Vehnäjauhot, kanamuna ja korppijauhot. Meillä myös leseitä ja seesaminsiemeniä. Ja eikun pannulle! NAM!

Parhaan rauhan saa kun antaa lapsille paperia, sakset ja liimaa :D

Keskiviikkona käytiin seurakunnan iltaperhekerhossa,  aina ei sinne jaksa lähteä mutta nyt oli sellainen olo että mennään. Bussilla kuljettiin kun tytöt oli just kävellyt kerhosta kotiin. Eivät olisi jaksaneet eikä oltais ehdittykään!

Hiuksia myös palmikoidaan, vähän hirvittää kun olen ajatellut leikkauttaa tytöille polkkahiukset. Mahtaako tuota raaskiakkaan!?

Leon kasvaa kovaa vauhtia, on melkoinen huumorityyppi. Hekottelee monelle asialle ja kuten pakettiin kuuluu niin hauskinta on tietenkin pieruhuumori! Jo tässä iässä!

Sima on myös laitettu pöhiseen :)


Kylillä käytiin bussilla, parinakin päivämä. Oli kesän ekat ulkojätskit päivä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti