perjantai 11. heinäkuuta 2014

Äkkilähtö Hailuotoon.

Aamukahvi pöydässä idea sitten tupsahti päähän! Oltiin kyllä suunniteltu että kesällä käydään Hailuodossa, mutta ei oltu mitään tarkempaa sovittu. Kysyin että lähdetäänkö, isäntä joka ei äkkilähtöjä ymmärrä niin ei nyt niinkään riemusta hyppinyt, mutta en antanut periksi! Ei menny kun tunti niin uima- ja eväskassit oli pakattu ja eiku menoksi! Meiltä sinne tulee matkaa 90km! Enpä ajatellut että olis noin paljon, no... Matkasta 7km tehdään lautalla! Ja ajo saaren päästä päähän on 30km, kaunis ajelu. Kotoa siis lähdettiin puol yksitoista, vietiin koira hoitoon ja oltiin 11:30 lautassa! Lautalle ei onneksi vielä ollut hirveesti jonoa!
Ensin ajettiin Marjaniemen kalasatamaan, siellä oli parikin makkaranpaisto paikkaa, taas kävi tuuri ja toinen oli vielä vapaa :)

Sitten mentiin leirintäalueen puolelta rannalle!
Oli aivan ihana paikka! Ollaan kyllä isännän kanssa käyty Hailuodossa pari kertaa ennenkin, kerran kesällä (-06?) ja sitten kerran talvella -09. Takaisin lähdettiin jo 16:00 lautalla, eli varsinainen pikareissu! "Koirahoitolassa" meille oli vielä tehty ruokaa, pestolohta kera uusien pottujen ja jälkkäriksi oman maan mansikoita vaniljajäätelöllä! :P Kotona oltiin sitten kasin maissa ja ei kuulkaa tarttenut neitien kauaa unta hakea! :D Ja helposti tuossa paikassa olisi saanut koko päivän vietettyä. Sehän se etu olisi siinä jos reissun olisi suunnitellut etukäteen! Loppuun vielä perhepotretti!
-Suvi-Ei kommentteja:

Lähetä kommentti