lauantai 6. huhtikuuta 2013

Kesää odotellessa, Martinniemen tyylilyylit

Eli kuten on ehkä saattanut käydäkin ilmi niin minullahan on erittäin pahaksi äitynyt vaateaddiktio... lastenvaatteisiin! Omiini nyt en niinkään satsaa... mitä nyt välillä Nansoon ;)


Tällä viikolla posti on kantanut minulle nyt tämän kevään ehdottomien suosikkieni kesävaatteet. Näistä nyt ajattelin jotain kertoa (ja perustella samalla kolkuttavalle omalle tunnolleni että hyviä hankintoja ovat olleet ;))

Ensin ruotsalaiset äidit! Eli Me&I, en nyt sen syvällisemmin valmistajaan perehdy, tarkemmat ja tiedot ja malliston löytää osoitteesta www.meandi.
Näitä vaatteita meillä on ollut aiemminkin, sekä minulla ett tytöillä. Ja olen kyllä pääsääntöisesti tykännyt, kokojen kanssa välillä on haastavaa ja jossain vaiheessa laatu oli kaukana siitä mitä tämän hintaluokan vaatteelta odottaa. Onhan nämä vaatteet melko hintavia, ainakin jos perus henkkamaukkaan vertaa, muttaa löytyy toki kalliimipiakin. Meillä olleissa vaatteissa on värit säilynyt hyvin, vaatteilla on ollut pitkä käyttöikä ja niiden jälleenmyynti arvo on mahtava. Huonokuntoisimmankin saa aina myytyä jollekkin seuraavalle kuhan hinta on kohdallaan ja sitten on toki näitä klassikko vaatteita joiden arvo nousee pilviin. Itellänikin on ollut muutama vaate jotka olen käytettynä myynyt kalliimmalla kuin uutena ostaessa!

Jo helmikuussa omilla kutsuillani ihastuin tähän kuosiin! Tätä sai myös naisten koossa (eri leikkaus) ja tiesin se samantien tilaavani itelle, annoin tyttöjen valita, tai lähinnä Casandran ja ehdoton valinta oli että samanlainen kuin äidillä! :D No mä ajattelin vielä siitä nauttia, sillä tuskin sitä kauaa tulee kestämään että halutaan pukeutua samanlailla kuin äiti! ;D Vaikka kyllä tiedän että monen muun mielestä se on kamalaa/kornia/yms. Eli kesällä äiti ja tyttäret ihastuttaa isokukkamekoissa. Tytöille tähän on löydettävä vielä sopivat legginssit, vaaleanpunaista tai tummanruskeata/mustaa.

Maaliskuun puolessa välissä tammikuussa ilmestyneeseen mallistoon tuli lisä vaatteita ja sieltähän löytyi täysin vastustamattomat mekot!
Pinkit froteiset prinsessa mekot! Nämähän oli pakko saada. Ja voitte vain arvata kuinka onnessaan ettenkin vanhempi oli tämän mekon saadessaan. Mekoissa oli loistava malli, ne pysyy hyvin päällä, istuvat, ainut mikä vähän epäilyttää on tuo kaula-aukko, se on myös selän puolelta melko avara, Ja se mitä vältä viimeiseen asti on mielestäni seksikkäät vaatteet lapsilla. No, ainahan siellä voi pitää paitaa alla ja näinä kuukausina on vielä pakkokin pitää. Eli minun lapsilla ei tulla näkemään olkainpaitoja, olkainmekkoja saati bikineitä vielä moneen vuoteen, tai ainakin näin toivon.
Näihin "pusis"-paitoihin ihastuin jo kutsuilla ja nyt sitten sorruin! Pususammakkopaidoissa oli mielstäni täydellinen väritys. Vaaleanpunaisen sävy on kaunis ja ruskea sammakko istuu siihen täydellisesti! Paitojen malli on myös kaunis, helmassa on kuminauha joka saa paidan pussittamaan kivasti. Housuina tytöillä on meandin aikaisemmasta mallistosta tutut "gollegefarkut" housut on hyvin pillifarkkumaiset mutta materiaalina on joustava paksuhko gollege. Nämä housut ovat olleet käytössä jo pari vuotta. Ne on mukavat lapsen päällä ja näyttävät hyvältä! Mustia housuja tuon kokoiselle on todella vaikea löytää, mustia vaatteita yleensäkkin. Nämä houset ovat sopineet monenlaiseen menoon sekä apidan että tunikan seurana. Tykkään että lapsilla on värikkäitä vaatteita mutta liikakin on liika. Kesälle minulla on näiden kanssa varmasti täydellisesti istuva Noshin velourinen röyhelö hamonen. En huomannut sitä nyt sovittaa, nuoremmalle minulla on mekko valmiina ja vanhemmallekkin olen ystävältäni ostamassa! Siitä tulee tosi tyttömäinen ja suloinen yhdistelmä! Aaah ;) Kuvan laitan myöhemmin, siihen vielä oikean väriset caprilegginssit... hmmm...

Sitten päästäänkiin toiseen suosikkiini eli Nosh organics-vaatteisiin. Tarkemmat tiedot löytyy osoitteesta www.noshshop.com
Näihin vaatteisiin olen nyt lähes kaksi ja puolivuotta ollut koukussa! Ekologisia, kauniita kuoseja, lapsille tehtyjä, käytännöllisiä vaatteita! Tässä mallistossa oli hinnat noussut jo meandin luokkaa mikä on vähän harmi... karsii kyllä tehokkaasti käyttäjiä :( Minun on tehnyt mieli laittaa palautetta tekijälle mutta en nyt ainakaan vielä ole laittanut.
Norsu kuosi on kiva ja värit ennenkaikkea on tämän äidin makuun! Legginsseissä hauskat raidat, lapset tykkäsi ihan mielettömästi, molemmissa vaatteissa mukavasti "kasvunvaraa" ja pitkät hihat tunikassa lisäävät sen käyttöikää myös keväälle ja syksylle. Legginseissä oli reilusti varaa, molemmilla kuitenkin ihan "oikea" koko, mutta kääntövaraa silti jäi. Nämä elefanttitunikat koekäytetään kolmen viikon päästä ristiäisissä :)
Legginsseissä tietenkin ainut haitta on se että ne saattaa leikeissä mennä ennemmin rikki ennenkuin "käyttövara" otetaan käyttöön. Toivotaan parasta :)

Noshille on vaatteita jo parilla kaudella suunnitellut Paapiin Annika.  http://www.paapiidesign.com/
Tänäkin keväänä löytyi vaihtoehtoja sekä tytöille että pojille.
Itse ihastuin tässä merenneito tunikassa oleviin väreihin! Ensiksi kuvio vähän tökki mutta nyt jos siihenkin olen tottunut ;) Mekko on hankittu vasta nuoremalle... taloudellisesti syistä merenneito mekko vanhemmalle hankitaan vasta ensi kuussa!

Tälläistä tällä kertaa... Toivottavasti tulee lämmin kesä!

-Suvi-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti