keskiviikko 18. syyskuuta 2013

Odottaminen... niin ihanaa ja raskasta!

Mä niin ajattelin keväällä kun, mieheni syntymäpäivänä 11.4. ekaa kertaa nousi aamukahvit vauhdilla ylös, että nyt kyllä nautin tästä olostani. Sillä lyhyt aikahan se on ja melko varmasti elämäni viimeinen raskaus. Mutta ei se nyt ihan niin hyvin ole onnistunut, plääh! Viimeinen kolmannes on menossa ja ei oo helppoa ;) Alkuun oli se järkytttävä pahoinvointi 24/7 ja sitten vielä väsymys.  En pystynyt olemaan valittamatta, en. Ja sitten alkoikin jo kasvu/liitoskivut. Kesäloman ajan vaointi oli ihan jees. Mutta on se nyt todettava että töihin menon jälkeen on jatkuva väsymys, liitoskivut, kivut vatsassa, selän puutuminen ja peräpukamat yltyneet sellaisiin mittakaavoihin että on nautinto kaukana.

Ja taas toisaalta ei ole mitään sellaista vaivaa jonka laskisin "oikeaksi" vaivaksi, että voisin vain luovuttaa ja hakea sairauslomaa, pah. Tällä viikolla etenkin olo on ollut melkoinen, kirvelevät liitoskivut myös öisin, pitkin päivää vaivaavat pukamat, hiki, ja nyt vielä jonkinlaiset harjoitussupistukset tai muut pistokset/kouristukset alavatsassa niin puuh. Nyt ollaan jo melko lähellä sitä hetkeä että luovutan, kohta on neuvolalääkäri, siihen saakka nyt ainakin aion sinnitellä, katotaan sitten kuinka käy. Itseni tuntien vastaan että ihan hyvin on menny ja kyllä mä nyt jaksan :D :D

Pikkuhiljaa sitä alkaa vatsakin kasvamaan, tai vatsahan nyt on kasvanu mutta tuo raskausvatsa :D Virn!
Tässä on mun kotidoppler! Välillä änkee kunonsa ihan vatsaa kiinni ja tuhisee! Ja kun meno äityy liian hurjaksi, eli potkua tulee, niin loukkaantuneen näköisenä vaihtaa paikkaa! Hassu eläin <3

Tämähän se vielä unohtui alun valitusksesta, eli jalat on työpäivän jälkeen niin turvoksissa ettei ole kenkiä jotka mahtuisivat jalkaan. Kaikissa varpaissa ja kantapäissä on jo rakko kun työpäivän jälkeen kävelee buussipysäkille ja päätepysäkilta kotiin. Tänään oli luovutettava ja laitetta nämä maailman järkyttävimmät kengät jalkaan kun hain tytöt päiväkodista!! No sopii ainakin asun väriin ;)
Nyt sain vihdoinkin helpotettua päiväkodista hakua. Tähän saakka molemmat on siis istunut tuplarattaissa ja koira tietenkin mukana. Alkoi pikkusen käymään raskaaksi vaikka matkaa ei nyt ole kuin kilometri. Eli hankin brion ponyt, nämä menee nyt Lucilla ja sitten tietenkin myös pojalla. Casandra osaa jo hienosti polkea pyörällä, päästiin tänään ainakin nopeasti kotiin! Katsotaan kauanko pyöräkelejä vielä riittää!
Syksy se on tulossa, vielä ei ole tarvinnut takkia pukea ja ilman sukkiakin olen vielä kulkenut! Aamulla 5-14 astetta ja päivisin kuitenkin aina 20 astetta :) Lehteä kun haen niin on vielä melko hämärää, bussille kävellessä on jo kirkastunut. Mutta ei varmasti mene kuin reilu viikko ja on etsittävä heijastinliivi käyttöön.

-Suvi-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti