sunnuntai 15. syyskuuta 2013

Talveen varautumista

Vaikka syksy onkin jatkunut melkein kesänä vieläkin. Niin eihän se auta, talvi sieltä on kumminkun tulossa. Toisaalta kyllä meidän perheessä talvea odotetaankin ;)

Syksyyn hain tytöille anton&ninan alennuksesta softsell-takit ja samalla reissulla myös ostin tytöille fleecehaalarit. En ole mikään fleecen ystävä mutta ajattelin sen pukemisen helpoutta. Lucindalle on kyllä villaisetkin välivaatteet ja Casandralle menee edelleen kummitädin neuloma villapaita ja villahousujen neulomista Ceelle suunnittelin jo viime talven... Fleece ei ole mitään muuta kuin muovia ja se vaan hiostaa. Mutta kokeilllaan nyt mitä mitä tytöt tykkää. Ja kuten sanoin se on ainakin molempien helppo pukea!
Casandralle tilasin myös Reiman ulkoilu vaatteita. Aikaisemmin en ole Reiman vaattteisiin raaskinut sijoittaa, mutta nyt ajattelin että kokeillaan.

Uskon että nämä takit ovat ovat monikäyttöisiä, molemmissa oli myös reilusti kasvunvaraa :D Joten saattaa jopa mennä veilä ensi syksynäkin! Jä tämä väriyhdistelmä on myös yksi mun suosikkeja, pinkkejä ja oranssia, nam!


Cassandralle hankin Reiman syyshousut, tuulenpitävät ja kevyellä vuorella. Nämäkin oli vähän pitkät pitää käärästä lahje ja ommella :)

Talveksi ostin Cassandralle Reiman talviasun, takin ja housut. Itse olisin ollut sitä mieltä että tuon ikäinen voisi vielä aivan hyvin pitää haalaria, mutta sitä saa mitä tilaa, eli olen tytöstä melkoisen prinsessan kasvattunut ja en vain jaksa sitä tappelua mitä se olisi ollut koko talven. Eli takkiin ja housuihin pääsyin.


 
 
Nämäkin sitten loppupeleissä valitsin värin perusteella, pidin tosi paljon tuosta takin kuosista ja housut sitten valitsin sen mukaan että tytärtä ainakin miellyttää :D Näissäkin on kasvunvaaraa :) Tuskin ensi talvena mahtuu mutta menee ainakin koko tämän talven! Ja nyt todellakin elätän toivoa kun näihin satsasin melkoisesti rahaa että nämä kestävät siten myös nuoremmalle, se jää nähtäväksi!
 
 
Tässä onkin nämä pupuasut joista jo aikaisemmassa postauksessa mainitsin :)
 
Casandra oli tällä viikolla ekalla kertaa naperoarkkitehti kurssilla ja innoissaa oli! Tässä on ekan tunnin aikaansaannos!


 

Työpaikkallani tuleville arkkitehdeille vitsailin että ei hänestä ehkä julkisten rakennusten arkkitehtiä tulee ;)
 
Sitten pari kuvaa lauantain urakasta! Eli miehen kanssa laitettiin keittiön välitila uusiksi! Monia vaihtoehtoja harkittiin ja kartoitettiin, laattoihin päädytiin. Kumpikaan ei vaan ollu koskaan aikaisemmin laatan laattaa seinään laittanut! Mutta kyllä se oli helpompaa kuin arvattiin! Sen verran amatööri olin etten huomannut ottaa yhtään ennen kuvaa!
 
Tässä kuvassa nyt ennen seinässä ollut muovimatto näkyy...

Tässä vielä siitä lähikuva, keittiössä on vielä yksi kohta "pöydän alla" jossa tätä on. Ja tälläin se sitten meni!



Tykätään kovasti, koko keittiö siirtyi yhtäkkiä tälle vuosituhannelle. Keittiön kaapitkin näyttää valkoisemmilta, pöydät näyttää tilavimmilta. Tästä tuli ihana :) ja ite tehty ja suunniteltu :D

Tälläisiä söpöläisiä käytiin tyttöjen kattomassa viime viikonloppuna!

-Suvi-



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti