sunnuntai 12. tammikuuta 2014

3 vuotta!

Eilettäin juhlittiin "Tinttarellan" 3-vuotis synttäreitä. Ensi keskiviikkona on virallinen päivä. Silloin on tarkoitus viedä tytöt Hoploppiin ja hampurilaiselle. Kuten jo aikaisemmmin kirjoitin olemme siis miehen kanssa päättäneet että synttärilahja on aina jotian yhteistä tekemistä tavaran sijaan. Ja Hoplopista tytöt on jo pitkään puhuneet, vaikka tuskin kumpikaan muistaa edellistä reissua, sillä siitä taitaa olla kohta jo pari vuotta! Elokuviin meno olisi ollut toinen vaihtoehto, mutta s on nyt vauvankin takia hankala toteuttaa!

Tässäpä muutamia kuvia juhlasta ja leivonnaisista!
Äidin taidonnäyte! :D


En ole eläissäni saanut tehtyä näin tasaisia kakkupohjia! Tiedä sitten mikä oli onnistumisen syynä mutta kirjoitan nyt ohjeen ainakin varmuuden vuoksi tähän, saattaahan syy olla vaikka kanamunissa. Ja ensi kerralla kun yrittää niin tulee perinteinen lässähtänyt versio :)

Kakkupohja
4munaa
2dl sokeria
2dl vehnäjauhoja
1/2dl perunajauhoja
1,5tl leivinjauhetta
3rkl kaakaojauhetta
1rkl kiehuvaa vettä





Kakku kyllä onnistui täydellisesti! Sisällä on appelsiinimarmeladia ja tuorejuusto+app.mehu+tummasuklaamousse. Kostutus tuorepuristetulla appelsiinimehulla. Siinä olisi ollut (vaatimattomasti) ainut parantamisen kohta, sillä kostutus aine olisi saanut olla makeampaa! Marsipaanista oli kiva väkertää hahmoja! Kakun päällä oleva sininen "juttu" on sokerikuorrutusta. Sekin oli helppoa kaulia, leikata muotoonsa ja nostaa kakun päälle!

Tietenkin "puputytölle" oli myös porkkanakakkua ja pupupipareita! :D
Vieraitten odottaminen oli jännitävää ;) Pienet päikkärit tuli sitten otettua!
Tytöillä on päällä Molo Kidsin ihanat pupuprintti mekot (beatrix, oli muistaakseni oikea mallin nimi). Mä olen koko syksyn himoinnut tätä printtiä meille. Mutta se on törkeen hintasta, nyt sitten alesta raaskin hameet tilata. Samalla printillä olisi ollut legginssejä, hameita, paitoja, vauvanjuttuja ja ennenkaikkea haalarit! Jos mulla olisi ollut paljon rahaa niin en olisi edes kahdesti miettinnyt vaan ostanut nuoremmalle ehdottomasti tällä printillä talvihaalarin... haalari maksoi 160-180€!!


Kivat oli juhlat! Synttärisankarille vaan nousi kuume illalla :( Pitää tutkia joko se on vesirokko meille tullut vai mikä on syynä? Virtaa kuitenkin jo tänä aamuna riittää ;)

-Suvi-





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti