keskiviikko 15. tammikuuta 2014

Villahousut

Näitä housuja aloin jo neulomaan odotusaikana. Mutta sitten oli luovotettava ja todettava että koko oli valtava. Purin ja neuloin uudelleen. Ohje oli jostain muutaman vuoden takaisesta Novitasta (en jaksaa kaivaa lehteä, kaivan jos joku tarttee) ohjeen lanka oli Nallea mutta vaihdoin langan Dropsin Merino extra fineen. Mun lanka oli huomattavasti paksumpaa mutta muokkasin ohjetta, ekassa versiossa ongelma ei ollutkaan leveydessä vaan pituudessa.

Ne on tuollaista juuri nyt sopivaa mallia, kaipaisin niihin vielä takkia mutta ei taida aika riittää. Pikku-äijä (kuten isoin-sisko sanoo) ei anna äidin neuloa, pah. Illat syödään tissiä ja nyt myös eilen ja tänään ollaan myös päivä syöty tissiä. Vähän aletaan jo ottamaan katsekontaktia, tarkoituksellista hymyä en ole vielä saanut. Viime viikolla 1kk neuvolassa painettiin jo tasan 4kg ja oltiin reilut 53cm pitkiä!

-Suvi-

2 kommenttia:

  1. Haa, tulin vastavierailulle ja luomouduin ensin käsitöistä ja taidoistasi ja sitten perheen pienimmästä... AWW! Onneksi on jo lääkettä vauvakuumeeseen tulossa :D.

    VastaaPoista
  2. No haa, ihan pelästyin! Joku muukin kuin kaksi ystävää ja äitini on lukenut löpinöitäni :D Kiitos!

    VastaaPoista