perjantai 13. kesäkuuta 2014

Puolivuotta poikalapsen äitinä

Tissillä on hyvin kasvanut! Puolivuotiaan miehen mitat ovat 8160g ja 66,2cm. Tiistaina oli neuvola ja sitten sen jälkeen maisteltiin pottu+porkkanaa mössöä. Ei saanut suurta suosiota. Tiistaina otettiin mukaan jo luumu ja arvatenkin maistuu paremmalle kuin pottu ;) Jospa viikonloppuna lisätään ruokavalioon bataatti. Puuroakin aloitellaan ensi viikolla!

Ei liiku juurikaan, eikä istu ilman tukea! Tytöt on meillä jo puolivuotiaina istuneet ilman tukea! Vertailuhan on aina tervettä ;) Hampaaton on hymy.  Mitäs muuta... no yhtään kokonaista yötä ei ole vieläkään nukuttu, hyvänä nukkuu jopa 4h putkeen. Eiköhän se tästä kun alkaa puuro maistumaan. Tissittelyä aiotaan jatkaa 1veeksi asti, jos vaan kelpaa!

Mikä sitten poikalapsen äitinä on erilaista? No meidän perheessä hän on selvästi ollut siskojaan vaativampi, seuranhaluisempi ja sylittelyä vaativa :) Ehkä pitää huomiosta! Taitaa itse asiassa nauttia siitä, hymyilee kaikille jotka häntä katsovat ja lirkuttelevat. Ei kyllä ole vierastanutkaan yhtään! Mutta se mikä on kaikista erilaisinta on voima! Jestas kun poika jotain haluaa niin siinä on pitelemistä! Pikkunyrkit kun huitoo niin on parempi väistää, leluja hakataan pöytään hirveellä vimmalla! Lempinimi tällä hetkellä onkin voimanpesä ♡

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti