tiistai 26. maaliskuuta 2013

Pöö!

Joo, täällä ollaan! Hups nyt tulikin melkoinen tauko... yli 3 viikkoa. Se oikeastaan johtuu siitä ettei täällä ole oikein tehty mitään! Tai on jotain tehtykin mutta ei niitä voi vielä julkaista! Eka viikko meni kyllä niin horroksessa kun työajat heittäytyi ihan sairaiksi, kello soitti mm. klo 0400! Joo, sollä viikolla ei paljon muuta tehty kuin töitä ja nukuttu. Seuraava viikkokin johonkin hukku, eikä ollut vieläkään mitään esiteltävää. Viime viikolla sitä sitten alkoi olemaan mutta ajattelin teen sitten kerralla pääsiäisaskartelu postauksen!

Koska lapset yleenssä tykkää askarrella niin pitäähän sitä sitten tehdä... Itseäni vain ärsyttää tehdä jotain "päättömiä" juttuja sillä minne hiiteen nin sitten työntää. Joten aina pitää yrittää keksiä tehdä jotain "järkevää". Askartelimme tässä taannoin pienestä lasipurkista "aarrerasiat", joista ei nyt ole kuvaa. Sillä minähän kuvittelen että näitä aarresäilöjä säilytetään hienosti lastenhuoneen lipaston päällä... joopa joo... onneksi ne on paksua lasia! Ostin jo viime keväänä Tiimarin jostain -80% alekorista "pääsiäiskorttiaskartelu paketin". Ajattelin silloin että johonkin ne voi hyödyntää... mutta kyllä niistä nyt sitten kortteja tulikin! En ole kyllä varmaan koskaan pääsiäiskorttia saanut saatikka lähettänyt mutta nyt on lähetetty! :D

Askarteluvimmani kasvoi kun selailin tätä lehteä ensin kaupassa ja sitten kirjastossa... ja palasin kauppaan sen ostamaan!

Ihania ideoita, joita on nyt sitten toteutettu. Lehdessä oli ohje joka sopi 2vuotiaiden kanssa toteutettavaksi. Niimpä sitten ostimme askastelumassaa jonka kaulitsimme, otimme muotteja ja kuivatimme.
... Ja maalattiin, liimattiin silmät ja viikset sekä häntä! Äiti laittoi ripustusnarun ja nyt meillä on sitten melkoinen lauma pääsiäispupuja! :D

Ruohon sekaan teimme kanasia ja pupusia!
Pajunoksiakin haettiin ja koristeltiin.


Näissä oksissa karkas äitiltä sitten mopo käsistä ja siirryttiin sille osastolle että äläpänyt koske kun äiti tekee! HUPS!
Tiput tehtiin vielä kaksi Casandran kanssa mutta sitten tuli äidille mahtava idea...
Virkata pesät tipuille... No kyllä se lapsi sai noi "munat" tuonne liimata! ;D

Kyllä meillä lapset saa ihan itekkin hääräillä ja askarrella, ilman määräilevää ja jäljen korjaavaa äitiä!!Neulomuksiakin on tulossa ja täytyy myös myöntää että television tuijottaminenkin on nyt pahentunut :) Kostoa, Greyn anatomiaa, game of thronesia... Ja nyt aivan tosi mahtava ylen sarja ykkösellä perjantai iltaisin Hakekaa kätilö! Nytkin taidan tästä lähteä sohvan nurkaan vielä hetkeksi jotain katsomaan!

Sunnuntaina on hurmaava kummipoikani syntynyt! Kummitäti täällä on jo vähän hurahtanut, neulomuksiin että vaatteisiinkin... vaikka mulle kyllä mulle sanotiin että vaatteita on tarpeeksi. Mutta saan mä nyt kummipojalle ihanuuksia antaa :D Hillitsen kyllä itteni, lupaan! Ja väri maailmassakin on nyt vähän karattu mutta kun oli niiiin ihana ;) Vihdoinkin saan hankkia kaikenlaista poikavauvalle! Ihanaa! Onnea vielä kerran vauvan vanhemmille! <3
Ja ristiäisiin piti tietenkin varautua tai ainakin käyttää niitä loistavana tekosyynä hankkia tämä Nanson ihanuus!

Mukavaa pääsiäistä!

Saattaa tässä kyllä tulla vielä lisää postauksia kun nyt taas on vauhtiin päästy ;D

-Suvi-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti