maanantai 4. maaliskuuta 2013

Talvilomaa

"Virallisesti" tällä alueella vietetään tällä viikolla talvilomaa mutta koska emme ole vielä sidottuna kouluaikatauluihin, niin meillä isäntä ja tytöt lomaili jo viime viikolla. Itselläni ei ole vielä tänä talvena lomaa mutta sain sitten järkättyä itelleni to-pe vapaaksi niin olihan sitä siinäkin :) Ja mitä lähemmäksi vapaapäivät tulivat sen pahemmaksi tuli flunssa, tietenkin :P Mutta periksi en antanut ja alkuperäisin suunnitelman mukaan lähdettiin meren jäälle reippailemaan torstaiaamuna!
Rannaton horisontti
Lounasta
Maistuu ;D
Aurinkokin pilkahti.
Raskasta puuhaa tuo merenjäällä ulkoilu <3

Ulkoilun jälkeen kotiin ja koko perhe päikkäreille, samaan sankyyn ja koira kans :)
Sitten osottelinkin jo kovasti postia! Ja tuuri kävi :) Tälläisen lähetyksen toi postipoika...

Kankaita! Ekaksi näin Noshilla tuon pöllökankaan, ekologista puuvillaa hollannista ja koska eihän sitä nyt vain yhtä voi tilata niin koriin tuli alunperin myös kirahvikangasta. Kirahvit oli vain muuton yhteydessä päässeet karkaamaan kuten varatomies minulle hauskasti valitsi niin sain valita samalla hinnalla tupla(!) määrän toista kangasta ja näin mulle sitten tuli tuota lilaa bambia! Olen facebookissa Nosh kirppiksen ylläpitäjä ja sain sinne järjestettyä arvonnan ja Paapiilta siihen ihanan palkinnon! Lisäksi Paapiin Annika lupasi kaikille -10% tietyllä koodilla niin olihan mun sitten saatava kukkapupuja, oranssina ja keltaisena, sekä vihreää soulbird-trikoota! :D

Kukkapupukankaista mulla oli visio jo vahvana ja sen sitten toteutinkin saman tien!


Kesää odotellessa!

Olen jo pitkään haaveillut saamani lainaan vyyhdinpuut ja kerijälaitteen ja vihdoinkin muistin niitä kysellä. Muutamia ;) vyyhtejä on kertynyt ja osaan kyllä ne käsinkin keriä. Mutta se on h-i-d-a-s-t-a, ja harvemmin onnistun kerimään sellaista "sisältä avautuvaa" kerää joka taasen neulomisen kannalta olisi ehdoton.
Olihan niitä yli 20!
No niin nyt ei ole enää "tekosyitä" kun seuraavaa työtä miettii aloitella. Kuvissa vielä niin kaunis vironvilla vyyhti, josta tulee varmaankin revontuli tms huivi.
Maanantai päivän päätteeksi ommella hurautin ystäväni vinkista, joka-naisen-tilaihme-kassin ;D Hän oli sen bongannut täältä.


Kiitos Oo! Suunnittelin antavani tälläisen kerijälaitetta lainanneelle ystävälle, tämä laukku tehtiin ilman mitään kaavoja, tuosta vain ;D Muutaman nuppineulan käytin ja pari kertaa mittaakin, ei siis mitään kovin suunniteltua tai tarkkaa. Pitää ehkä vähän ryhdistäytyä kun tekee tuon ystävälle annettavan kassin ;)

Neulomishommatkin edistyy, bambulankaa on niin ihana neuloa! Mutta niistä tuotoksista ei ole kuvia tiedossa kuin joskus kk päästä ;)

-Suvi-

1 kommentti:

  1. Vau, tuo kassi on kyllä hieno!!! Nyt minunkin pitää alkaa tuollaista surruuttamaan, surrur. Tai no, jos tekis ekaksi nuo keskeneräiset valmiiksi.. =) Ja ihania kankaita oot jälleen tilannut.. Voih.

    VastaaPoista