maanantai 10. kesäkuuta 2013

Pienille pojillle

Vihdoinkin viime viikolla sain paketit eteenpäin, tai yllensäkin jotian valmiiksi saakka :)

Ensimmäiselle kummipojalle neuloin hurmaavat polvihousut! Ostin langan jo aikoja sitten, oli silloin uutuus meidän lankakaupassa.
Tätä lankaa oli kyllä ihana neuloa!
Jo ennenkuin olin saanut kummipojan ensimmäiset housut valmiiksi näin kuvan näistä ihanista housuista!
Minusta tämä kuva oli niin hellyyttävä että oli pakko tehdä!
Tälläiset niistä tuli... Ei kannata kattoo lehden kuvaa ja aikaansaannostani kamalan tarkasti ;) Kyllä mä ohjeita osaan lukea! Ihan oikeasti, hups! ;)


Sitten tälle parin viikon ikäiselle tulevalle kummipojalle neuloin myös housut! Nyt alkaa oleen poikavauvojen bökä-neulontaa yliannostus! :D
Vähän epäilin aluksi tätä väriyhdistelmää mutta päätin että kerrankin neulon niistä langoista joita minulla on, enkä aina lähde ostamaan uusia! Ja sain vihdoinkin jo kauan ostamiani "poika-vauva-nappeja" käyttöön :)Mittasuhteet oli nyt hiukan oudot, mutta toivottavasti sopii edes päälle! En ihan neulonut samalla langalla kuin ohjeessa, no saapi nähdä.
Myös luomupuuvillaiset pipot ompelin pienille miehen aluille, nuoremmalle tässä on varmasti vielä kasvunvaraa mutta eiköhän se kuukauden parin päästä ole sopivampi. Ensimmäiselle kummipojalle lähetin lentsikka pipon lisäksi punaisen pöllöpipon sillä uskon että pojan äiti voi senkin laittaa lapselleen! Ja tiedän ettei hän ole niin "perinteisten" poikavärien rakastaja ;) Ainakin näin luulen!

Mä olen jo pitkään ollut sitä  mieltä että itse neulottuja juttuja ei todellakaan kannata kaikille lähettää. On monia jotka eivät neulottuja juttuja arvosta, tai eivät edes ymmärrä ettei niitä nyt ihan noin vaan ole tehty. Olenkin rankalla kädellä hillinnyt sitä kenelle neulon ja kenelle en. Enhän mä nyt mitään kamalaa hehkutusta kaipaa, mutta kiitos-sana, olisi hyvä alku. Ja toinen mitä arvostan kun lapsille olen jotain neulonut että saisin edes kuvan kun lapselle on mun neulomus päällä. Se sitten laitetaanko sitä sen kuvan ottotilanteen jälkeen enään päälle onkin sitten toinen juttu. Mä olen siis kerran neulonut yhdelle lapselle melko vaativan neuleasun ja ei, en saanut edes yhtään ainutta kuvaa jossa se olisi lapsen päällä ollut. Ei varmaan sellaista tilannetta sitten ollut. Nykyaikana kuitenki kuvan lähettäminen on melko helppoa, sähköisesti vielä lähes ilmaistakin. Tässä kuitenkin kuva ensimmäisestä kummipojastani, jolla neulomani raitabökät päällä :)
-Suvi-

2 kommenttia:

  1. Oho, vähän tuokin kuva on tärähtänyt.. Ja tuo oli niistä paras! =D Ja pöllöpipo menee tänään päähän, kun sopii parhaiten väreihin, joten kyllä käytetään punaistakin!

    VastaaPoista
  2. :D Kato ny, kyllä mä sua joskus kuuntelen vaikka syntymäpäivän unohdinkin! ;)

    VastaaPoista