keskiviikko 12. kesäkuuta 2013

Virkkausta ja muuta

Virkkasin tytöille jo helmikuussa ostamastani langasta kesälakit. Vähän mietitytti onko lakin mallin jo liian lapsellinen Casandralle. Neiti kuitenkin ihan innoissaan kyseli koska virkkaan lakin hänelle kun sain nuoremman lakin ensin valmiiksi.  Ja eihän tuo ole kuin 3vee... kohta 4 saahan sitä siinä iässä vielä näyttää lapselta, todellakin!


Ja niin kiire oli tehdä tämä postaus, että Cacan lakista puuttuu vielä muutama kierros lieristä!

Leivoin varmaan 10 vuoden tauon jälkeen mokkapaloja päiväkodin kevätpiknikille, nams! Pitää muistaa tehdä useamminkin!

Joskus ystäväni kanssa puhuimme että molemmilla oli jonkinlainen viherkasvi joka vettä tarvitessaa nuukahtaa ihan totaalisesti ja saattaa joskus alkaa kukkimaan! Kukka on ollut mulla 4 vuotta ja nyt on toinen kerta kun sain sen kukkimaan!?

Muutama viikko sitten tein juuresraaste pihvejä, hyviä tuli. Tietenkin pakollinen proteiinilisä ;) Niin kuin aina tuon raastimen kanssa!

Näitä kuvia on hyvä kattoa... Kuvat kesäkuun ensimmäiseltä lauantailta. Nyt ulkona "lämmintä" +13
:(
Näin suloinen 2kk ikäinen Anselmi kävi minua tapaamassa työpaikalla! (huomaa haalari ;))
Siskokset <3
Mä rakastan tienpientareitten koiranputki-meriä, seassa myös kurjenpolvia ja niittyleinikkejä! Niin parasta maalla asumisessa. Tosin niistä nauttiminen jää lyhytaikaiseksi sillä saattaa olla että jo ennen juhannusta ne viikatteella leikkaamassa pois :( Voittaa mielestäni mennentulle puutarhurien tekemät istutukset kaupunki alueella!
Tämähän se on tietenkin meidän perheen SUURI uutinen <3 Joululahjamme. Tämähän se on aiheuttanut blogissakin taukoja... pahoinvointi nyt pikkuhiljaa helpottaa tai ainakin lievenee. Väsymys ei nyt vielä ole helpottanut. Elämän suurimpia onnentunteja koettiin mieheni kanssa ultrassa kun ultraa tehnyt kätilö totesi heti aloitettuuan että, -Elävä vauva täällä on. Alussa on kuitenkin aina hermoja raastava epävarmuus. Minusta sen nyt on nähnytkin, mieheni sitten ultraan mennessä tunnusti että häntäkin jännittää. Vielä täytyy viitisen viikkoa odottaa maailman ihaninta ja ainutlaatuisinta tunnetta, pienen ihmisen alun liikkeitä.

Tälläistä täällä! :)

-Suvi-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti