lauantai 27. heinäkuuta 2013

4vee

Kliseisesti... Äkkiä se aika menee. Mutta näin vain on mennyt ja esikoisvauva täytti jo 4vuotta. Kuvat kertokoon päivän riemuista!
<3
 Kummmitädiltä saatu prinsessaviitta ja alla prinsessamekko mikä muka näytti jo vuosi sitten pieneltä! Mutta hyvin on mahtunut ja hyvin sitä on myös käytetty :)
Isi ja tytöt ekaa kertaa sirkuksessa, ite olen käynyt kerran aiemmin... ainakin 20vuotta sitten  :D
 Melkoinen prätkämimmi
 Kameleita
Äidin paras hetki ;) Melkoiset voimailija veljekset!
Eipä uskaltanut 4vee kamelin selkään mutta 2veellä ei ollut mitään ongelmaa! :) Rohkea tyttö!
 Vadelmabrownie ja jopa onnistui! :D
 Puhallus!
 Kakku maistui!

 Allaspartyt!
60 palanen palapelikin onnistuu melkein ilman apua! :)
Me ostettiin tytölle lahjaksi bling-bling-koru! Vaikka mä usein puhunkin "lapsellisuuden" puolesta niin korua ostaessa olin kyllä että ei käy. Menin Kultajousi liikkeeseen ja kysyin 4vuotiaalle koruja. Myyjä näytti jotain rannekoruja mutta pyysin riipuksia. Ja mitä oli tarjolla?! Nalleja, ankkoja ja kukkia, pah. Vähän kuluneita aiheita ja sopii ehkä jollekkin mutta ei kyllä ollut ollenkaan mitään mitä minä omalle tytölleni ostaisin. Näin heti alussa tuon kimaltavan pinkin pallon ja pyysin nähdä sen uudestaan. Ja sanoinkin heti että tuon otan. Myyjä siihen hyvin nyreästi että se kyllä ei kestä yhtään kastumista. Kummallinen asenne. Tyttö kuitenkin rakastaa korua ja muistaa tarkasti illalla ottaa korun pois ja laittaa aamulla ja pitää myös itse huolen ettei se kaulassa kun menee saunaan/uimaan. Sellainen se on meidän 4vee <3 <3 Omapäinen, taitava piirtäjä, huolehtiva, auttavainen, arka, iloinen, reipaskin ja niin sanoinko jo että omapäinen ;D

-Suvi-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti