sunnuntai 7. heinäkuuta 2013

Maalla

Tällä viikolla ollaan nautittu siitä että Isi on lasten kanssa lomalla. Hiukanko helppoa tulla vain suoraan kotiin :) Ihanaa... Isi toisinaan oli vähän toista mieltä kun viikko oli aika sateinen! Ja sisällä oleminen kiristää kenen tahansa pinnoja, no sellaista se on!

Lauantaina lähdettiin Päivä maalla-tapahtumaan, olen jo suunnitellut osallistuvani tapahtumaan pari vuotta mutta... aina on ollut jotain muuta! Ollaan oltu väärällä paikkakunnalla ja viime vuonna olin töissä! Tapahtuma on ymmärtääkseni ihan valtakunnallinen ja taidettiin "virallisesti" järjestää jo viikkoa ennen, Sortolan tila järjesti tapahtuman siis eilen!

Ja mua alkoi niin naurattaa kun avasin auton oven, osasin jo odottaa ensimmäistä kysymystä! Menin nostamaan Ceetä autosta niin kuului, -Äiti, mikä täällä haisee?? :D :D Lehmänkakka, vastasin. - No hyiiii! :D Lapset oli kuitenkin aivan haltioissaan kaikista eläimistä! Lehmistä, vasikoista, lampaista, kileistä, kanoista, kukosta, ankoista, viiriäisistä, hevosista ja pupusta!! Kiva päivä :)
 Viikon ikäisiä vasikoita
 10vkon ikäisiä possuja

 Poni ajelulla

 Pupu!
 Kanat orrella.. ja kukko ;) Pari ankkaa maassa
Viiriäisiä

Illalla meillä oli vielä olohuoneessa taidenäyttely!


Tänään mulla oli keittiöapulaisia, tekivät salaattia :)Päivällä leivottiin helppoja suklaamuffinsseja

4munaa
150g sokeria
225g suklaata
200g voita
100g vehnäjauhoja
1tl leivinjauhetta

Sulata suklaa ja voi, sekoita keskenään. Vatkaa munat+sokeri, lisää siivilöity vj ka lj. Lisää suklaavoiseos, laita vuokiin, Uunissa 175 astetta n. 15-20min!

Iltapalaksi ajettelin vielä leipasta potturieskoja, nams!

-Suvi-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti