lauantai 12. lokakuuta 2013

Messu saldo

Tänään ja huomenna on Ouluhallisa Kädentaito messut. Ja sinnehän se oli päästävä, kuten jo joka vuosi vuodesta 2009 lähtien!
Oddotukset eivät olleet kauhean suuret, sillä messut muuttuu joka vuosi enemmmän ja enemmän valmiiden tuotteiden myyntipaikaksi. Tänäkin vuonna oli pari lankakauppaa taas pudonnut pois. Toisaalta mun lanka tilanne on kyllä ihan hyvä ;) Joten en nyt niinkään lankaa lähtenytkään hakemaan!
Budjettini piti,  kotiin tullessa rahaa oli 6,30€ :D Paljon sain ideoita ja inspiraatiota! Lähinnä askarteluun lipsahdettiin tällä kertaa, joulukoristeita etenkin alkoi mieleni tehdä.

Olin messuilla jo heti kymmeneltä, muiden mummojen kanssa jonottamassa sulkunauhan poistamista! Kiersin alueen kerran ja ostin muutamia "kivoja" juttuja, sitten kävin vielä niillä kojuilla joilta jotain halusin, pari tuntia siihen vierähti. Sitten meninkin kahville ja odotin väkeä neulontatapaamiseen. Ja sitä ei sitten ollutkaan, tuli siihen toki muutamia puolituttuja, joiden kanssa mielipiteitä vahdettiin. Yhden jälkeen lähdin jo kotia kohti. On myönnettävä että perjantain shoppailukierros tyttöjen kanssa oli jo vienyt mehut! Perjantaina tosiaan oltiin tyttöjen kanssa jo heti kasin jälkeen Hulluilla päivillä, sitten kierrettiin Kirjakauppa, Anttila, käytiin lounaalla, Eurokangas, Kodin Ykkönen, Citymarket ja wetterin vaihtoautokeskus! Jälkimmäisessä äiti kyllä kävi ihan yksin ja tytöt otti sillä välin autossa päikkärit <3. Sitten ahettiin Isi, käytiin vielä supermarketissa ja sitten lähdettiinkin tyttöjen kanssa 5vee synttäreille. Sieltä kun kotiuduttiin kello lähenteli puoli kasia... Joten oli kyllä tänään melkoisesti jo mehut pois! Perjantain tavara saldo oli joululahjoja ihanille kummipojilleni, omalle tulevalle vähän vaatetta, Remeksen uusin ;), synttärilahja niille 5vee juhlille, kankaita ja verhon ompelutarvikkeita, patakintaat(! nämä on ollut ikuisuuden hankintalistalla), tytöille vähän aakkosia kun esikoiseen on iskenyt kirjoitushimo, pari kassillista ruokaa ja aikamoinen annos tietoa Ford mondeosta, C-maxsista, focucsesta, dieselistä :D

Mutta se tämän päivän saalis!
Bling-blingiä, kristallihelmiä, näistä jo jotain alkoikin syntymään!
Puffalan merinovillaa www.puffala.fi
En mä tähän varmaan olisi tätä pakettia olisi tarvinnut, mutta ajattelin että jos en osta niin tekemättä jää!
Paperinarua, niihin koristeisiin!
Näytti hauskalta diy-jutulta lapsille, Cee varmaan osaa ite, nuoremmalle varmasti tarvitaan enemmänkin äidin apua!
"Timantteja"
Vetoketjuja 50cnt kpl, niin olihan se hamstrattava ;)
Ohutta satiini/silkkinauhaa, prinsessat tarttee näistä korun ja eiköhän nämä käytettyä tule.

Tässä se oli, ihan tyytyväinen olen saldoon. Etenkin ideoihin jotka vaan pyörii päässä! Nyt ei voi valittaa ajanpuutettakaan :) Ensi viikolla olenkin jo virallisesti äitiysvapaalla!

-Suvi-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti