perjantai 4. lokakuuta 2013

Neulomisvimma

Kauhee vimma tosiaan neuloa! En ole kyllä yhtä nopeasti saanut mitää valmiiksi kuin nyt parin viikon aikana! Ja suurin osa näistä sunnuntain ja perjantain välillä! :)
Ensin neuloin lahjaksi ystävälle sukat! Olikin ihan uuden tekniikan opettelu edessä, otin ohjeen joka neulottiin kärjestä ylöspäin, ketjusilmukka aloituksella ja sukkiin tuli vielä tiimalasikantapää! Ohje oli hyvä, kantapään kanssa hetken ihmettelin, mutta tuostakin selvittiin!

Lankana oli Viking Vilma, puikot 3 ja ohje Novitan sukkalehdestä.

Viime viikolla näin myös nämä kuplat ja niihin sitten parin päivän sulattelun jälkeen hurahdin! Ohjeen on tehnyt oululainen käsityöntekijä ja ohje oli ollut pohjoisen neuleretriitissä "jaossa" ja nyt sen saa myös ladattua Neulovan nartun blogista (klik sana blogista)
Lauantaina hain lankoja ja sunnuntaina loin silmukat omiini ja nyt on jo tytöillekkin tehty! Ja ainakin kolmiin on vielä langat!

Ihana ohje, tosi koukuttava! :D Kiitos Soilelle! :) Omat puolukkametsä lapaset on neulottu Jannesta, tyttöjen lapaset on neulottu Smartista!

Ja seuraava projekti on jo puikoilla :D Kädessä kyllä jo alkaa neulominen tuntua, pitää ehkä keskittyä jossain välissä lukemiseen. Uusin Remes onkin ilmestynyt, joten ensi viikolla kirjakauppaan, saa käsi levätä hetken!! Mulla on siis pakkomielle, Ilkka Remeksen kirjoihin, omistan ne kaikki. (paitsi nuorten kirjoja) Ja eihän sitä nyt vaan voi jättää hankkimatta uusintakaan, vaikka jo jossain vaiheessa olin sitä mieltä että kirjat toistaa itseään, yms. Tosin kaksi edellistä on taas ollut hyviä! :D

-Suvi-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti