keskiviikko 13. helmikuuta 2013

Ihanuutta, shoppailua ja jotain valmistakin

Olipa kerrassaan mahtava viikonloppu :) Ystäväni oli meillä koko viikonlopun ja olipa se virkistävää. Sitä kun on muuttanut aikuisena vieraalle paikkakunnalle, on ystävien hankkiminen jäänyt vähän vähiin, se ei ole ollenkaan helppoa "vanhana". Ja nyt mulla toki on jo tuttuja, kavereitakin täälläkin mutta ehkäpä ei kuitenkaan ystävää. En nyt jaksa alkaa avaamaan mun mielestä ystävän ja kaverin eroja. Mutta eiköhän tuosta nyt tule selväksi kuitenkin mitä tarkoitan.

Tytötkin oli innoissaan "muumitädistä" ;) Nuoremman versio sanasta kummitäti! :D Juolahti mieleen kuitenkin ajatus että mahtaisko meillä ystävyys olla samanlaista jos asuttaisiinkin samalla paikkakunnalla ja olisi tilaisuus nähdä useammin...hmm. Vaikka mä olen kyllä asunnut ystäväni olohuoneessa 7kk, joten ollaan me aikaa yhdessäkin vietetty ;D Joskus ehkäpä kyllästymiseen asti!

Perjantaina käytiin shoppailemassa ja täytyy kyllä todeta että pienet shoppailukaverimmekin olivat yllättävän reippaita <3

Marimekko alesta löytyi tämä
Se on kissanminttua ja siitä tulee ehkä "isona" laukku kuten näissä
Ylempi viime heinäkuun Suuri Käsityö ja alempi 2/2013 SK... Mulla oli kyllä mielessä vielä yksi laukun ohje mutta arvaappa vaan onnistuinko nyt sitten sitä löytämään. Olen melko varma että ohje on ollut jossain kevään/kesän Modassa... Tutkin kaikki, paitsi 3/2010, jota en löytänyt, joten arvata saattaa missä lehdessä tuo ohje on :P

Lankamaailmasta löytyi nämä
Blend bambut oli tarjouksessa joten pakkohan niitä oli saada ja niille on kyllä jo käyttötarkoituskin, puuvillalangoista mahtaa tulla tytöille kesälakit ja sivussa oleva kerä oli "kaupanpäälllinen".
Bambulangoista syntyy jotain parille kevään aikana syntyvälle poikavauvalle! Ylärivistä ystäväni maaliskuun lopulla syntyvälle vauvalle ja alarivistä tulee housut maaliskuun puolessa välissä syntyvälle kummipojalleni <3. Täytyy todeta että pyyntö kummiksi yllätti minut totaalisesti. Ja enkä osaa sanoa äkkiä mitään muuta asiaa joka olisi minua niin paljon liikuttanut. Voi kuinka onnelliseksi se minut saikaan, vaikka tottakai ilman kummi pyyntöäkin olisin tietenkin ollut supersuper onnellinen ystäväni vauvasta! Mutta nyt mulla vielä enemmän syitä olla onnellinen ja neuloa pienelle pojalle (jos se on poika!?) lahjoja <3 Elämäni suurin kunnia.

Mitäs muuta puuhailimme viikonloppuna
Käytiin laskiasriehassa!

Leivottiin kuppikakkuja! Ihan liikaa ;D

Sain myös vihdoin valmiiksi ja joulun aikaan aloittamani sukat!

Mitat katsoin tuosta kuvassa olevasta kirjasta.

Sunnuntaina vietiin ystäväni siis rautatieasemalle ja sitten käytiin koko perheen voimin shoppailemassa, mm.tytöille muumi muistipeli, CD-levyjä (tytöille Hevisaurusta ja meille hertzen brothers), ja sitten uusin Leivotaan-lehti.
Ekalla selaamisella ei nyt ihan innostanut niin paljoa kuin ensimmäinen numero ennen joulua. Mutta eiköhän se täältäkin jotain kokeilemisen arvoista vielä löydy. Ensi kuussa on ainakin lastenvaatekutsut :) Ihana NOSH, jonka uusi mallisto varmaankin tällä viikolla julkaistaan!

Hyvää ystävänpäivää! :)

-Suvi-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti