lauantai 23. helmikuuta 2013

Sairastelua.

Kuten otsikko kertookin tämä viikko on sitten tehokkaasti sairastettu :( Viime lauantaina kävin aamulla uimassa tyttöjen kanssa, oli hauskaa, ja sitten kotiin tullessa ja autosta noustessa selkään vihlas :/ Päikkäreitten jälkeen en meinannutkaan päästä sängystä ylös. Ja sattu. Sinne meni lauantain suunnitelmat :P Sunnuntaina sitten oli tarkoitus lähteä koko perheen voimin elokuviin, lounaspöydässä aloin kattella esikoista. Sanoin miehelleni että kokeileppa otsaa ja jep, -kuumetta. Eli sinne meni sunnuntain suunnitelmat. Sellainen viikonloppu :/

Koko viikon olin sitten saikulla noidannuolen takia ja esikoinenkin oli kuumeessa keskiviikkoon asti. Joten kotoilua ja ennen kaikkea sisäilyä :O Ja kuten kaikki pienten lasten äidit tietää niin hohhoijaa! Eilen sitten "laitoin" lapset pihalle, alkoi meno oleen sellaista että aargh! Olen jostain lukenut tälläisen mietelauseen joka on yllä niin totta! " Säällä kuin säällä, vie lapset ulos, niin kaikki pysyy paremmalla päällä" :)

Olen mä tässä jotain tehnytkin, vaikka ei toi sohvalla istuminen ja neulominen ollut missää nimessä parasta selälle! Jossain aikaisemmassa postauksessa mainitsinkin että väsäsin ystävänpäivä yllätyksiä... no ei ne ihan ystävänpäiväksi kerenneet mutta onko tuolla niin väliä! Yhdet sain annettua ystävänpäivänä. Eli kämmekkäitä tein. Näin kesken työpäivän yhden lankakuvan ja siitä mulle tuli vahva tunne väreistä ja siitä millaiset kämmekkäät teen! Ja täytyy sanoa että tunnin(!) vietin lankakaupassa ja etsin täydellisiä sävyjä, aika outoa ehkä jonkun mielestä mutta neulojat tämän ymmärtää :) Tälläisiä niistä tuli, värit alkuperäisestä ideasta vähän vaihtui mutta tykkäsin että kivoja tuli. Yhdet olen jo antanut saajalle, toisen anna ensi viikolla ja kolmannet laitaan postin matkaan :)

Mä muistan aina sen kun esikoinen syntyi ja ja sitten synnärillä suurella äidin ylpeydellä laitan lapsen päähän ite neulomaani myssyä, todetakseni että se menee kainoloihin asti!!! Ja kyllä mua ahdisti, seuraavalle olinkin sitten varautunut ja neulonut superpienen kypärämyssyn. Ja nämä myssyt ovat niin järkyttävän suloisia, sydänmenmuotoisine vauvankasvoinen, että aah! (Kuume nousee taas kohisten ;)) Neuloin nämä muutamalle ysttävälleni jotka maaliskuun aikana saavat vauvat. Väri nyt on valkoinen... no mulla oli tätä lankaa, ohutta merinovilla, jota pidin kuitenkin täydellisenä vaihtoehtona. Täytyy sanoa että vähän mua toi koko epäilytti kun se näyttää niin pieneltä! Mittasin vielä isomman nuken päänympäryksen ja se oli 36cm, tyttöjen päänympärys synnärillä on ollut 34cm joten eiköhän tuo mahdu :D


Sitten eilen otin ompelukoneen esiin ja aloin hommiin :) Vähän mua tää jänskätti mutta onnistuin! :D Kiitos Ihanalle ystävälleni kovikekankaasta ja neuvoista! Tälläisiä syntyi, nämä meneekin ystävien lapsille, täytyy vielä omille väsätä!


Casandraa vähän ahdisti tämä "poikien lakki" mutta saatiin kuitenkin kuva otettua :)

Jotta sain eilen ompelurauhaa niin tytöt pujottelivat helmiäEilen kun käytiin pihalla, vissiin 20min, sain kuitenkin koirasta aikas hyviä kuvia kännykällä :) Valo muuttaa usein koiran värit aika oudoiksi eikä toki kuvausväline ole mikään pro. Näissä kuvissa väri on kyllä hyvä :) Meidän vahti <3


Edellisessä postauksessa harmittelin juuri sen kassin ohjeen löytymättömyyttä josta haaveilin, ja tietenkin se oli juuri siinä puuttuvassa lehdessä. Nyt kun näin lehden niin tiedän kyllä että se on mulla jossain, sillä olen siitä muutaman jutun neulonut! Mutta tässä kuitenkin sen kassin kuva jota ajattelin siitä Marimekon kissanmintusta ehkä tekeväni.
Nyt puikolla on jo blend bambut ja pienten miesten housut :) Ohjeen kanssa oli vähän haastavaa, ja vieläkin hiukan arvon oliko toi valitsemani nyt hyvä mutta katotaan :)
-Suvi-

1 kommentti:

  1. Lakit söpöjä, kämmekkäät söpöjä, sairasteluille näytän kieltä. Pöh. Hei, oisko sulla sitten heittää pienimuotoista ohjetta tuosta myssystä? mullon puuvillalankaa ja varmaan voisin tehdä kesäksi sitten puuvillaisen myssyn samalla ohjeella.

    VastaaPoista