maanantai 28. tammikuuta 2013

2vee ja sisarusrakkautta

2vee synttäreitä vietettiin edellisviikon loppuna ja synttäripäivästä on jo kohta 2viikkoa. En vaan ole saanut aikaiseksi laitettua tänne mitään kuvia. Neitihän on hyvin vahvasti addiktoitunut pupuihin, joten mikäs muu kakku sitä olisi voinut ollakkaan!
Simppeli kakku, täytteenä suflattelin pakkasesta mansikoita, mustikoita ja vähän puolukkaa. Pyöräytin niistä soseen, lisäksi valion kuningatar rahkaa ja sekaan kermavaahtoa. Päällinen valkosuklaata ja koristeet maitosuklaata :D Hyvää oli!
Pupuja löytyi myös paljon paketeista!
Casandran kummitäti, ihana Oo lähetti tytöille ihan superihanat puuhkat! Tytöt tykkää niistä ja muutaman kerran kun olen päiväkodilta mennyt hakemaan on surullisella äänellä kerrottu että Isi ei laittanut meille puuhkia ;D
 Musta on niin jännää seurata kuinka nuo siskot toisiaan rakastaa <3 Casandra sen yleensä aina iltaisin siskolleen kertookin :) Kuinka tärkeitä ne toilleen ovatkin, ihanat leikit yhdessä. Ja se että kuinka sitä siskoa tuleekin ikävä jos hetkeen ei näy. Nuoremman kanssa käytiin taannoin Neuvola reissulla ja kaupassa, oltiin pois ehkä 2tuntia, kun kotiin tultiin kovasti piti halailla. Aivan sama juttu päiväkodista haettaessa. Usein tytöt ovatkin iltapäivisin yhdistetyssä ryhmässä joko sisällä tai pihalla. Mutta jos ollaankin oltu omissa niin tiukasti halataan ja pussataan kun nähdään! Ja tytöt ovat päiväkodissa 13:30-16:30 välisen ajan!!
Mulla meinasi itku tulla kun nuoremman synttärit lähestyi niin yhtäkkiä vanhempi ilmoitti että minä haluan ostaa siskolle lahjan! Ihan ite oli keksinyt. No sittenhän me lähdettiin ostoksille ja se mitä tarvittiin oli selvää, pupu! Mentiin kaupan leluosastolle ja löysinkin äkkiä ruskean pupun ja näytin sitä tytölle että tässähän tämä! Tyttö katsoo pupua tarkkaan ja toteaa, - Onhan tämä ihan hieno pupu, mutta ei ole siskon pupu! Sen pitää olla valkoinen!
Mä tuijotin suu auki että no oho! Sitten me (onneksi) löydettiin valkoinen pupu ja heti todettiin että -Joo, tämä on hyvä :)

Yhtenä iltana tarvittiin myös syöttö apua, nuoremmalle ei oikein meinannut maistua niin isosisko sanoi että minä autan <3
 Niin ja yhtä halailua ja pussailua ei todellakaan siskosten elo ole! Kyllä meillä osataan tapellakkin, todellakin!!
Kauheasti ei olla mieheni kanssa "kasvatusperiaatteita" sinällään mietitty mutta yhdestä asiasta ollaan niin samaa mieltä. Yhdessä teemme parhaamme sen eteen että siskojen välit pysyvätkin aina hyvinä. Silla ei ole olemassa mitään ihanampaa kuin se että sinulla on ihminen joka tuntee sinut. Eihän heistä nyt välttämättä toistensa parhaita kavereita tule sillä varmasti sitä tulee elämään muitakin ystäviä. Kunhan se säilyisi että olisi aina se joku jolle voisi helposti kertoa ilot ja surut <3 Tytöillä on niin vähän ikäeroakin että mistä sitä tietäää jos opiskelemaan lähtiessä asuisivat vaikka yhdessä. Ja yhdessä sitten hoitavat vanhoja isää ja äitiä <3
Viime viikolla tein myös lankainventaarion! Tarkoitus olisi lahjoittaa lankoja sekä koululle että mahdollisesti päiväkodille!
Nämä lähtee eteenpäin mutta jäi sitä sentään ;) jotain itellekkin!
Eiköhän noillakin hetki pärjätä... ja nythän tuli tietenkin lankavarastoon tilaa niin voi lähteä lankakauppaan :D :D
Viikonloppuna onkin lastenvaatekutsuja, joten jotain kivaa pitäisi leipoakkin! Eiköhän me siihen sitten palata loppuviikosta!
-Suvi-

1 kommentti: