tiistai 1. tammikuuta 2013

Vuodenvaihde, viime vuosi ja tuleva

Jonkinlainen tilinpäätös tässä on suunnitteilla. Vuodenvaihde meni aika nopeastiki mutta oli ihanaa! Lapset oli onnellisia lahjoistaan ja siitä myös että äiti ja isi olivat molemmat kotona :) Mieheni on edelleenkin joululomallaan mutta torstaina se arki taas alkaa :/

Viime vuotta kun mietin niin tuntui siltä ettei oikein mitään merkittävää tapahtunut! Ihmettelin mielessäni että mistä se johtuu sitten hoksasin. Vuosi  2012 oli pitkään aikaan eka vuosi ettei oltu/tultu raskaaksi tai saatu vauvaa! =D Vuonna 2008 alettiin odottaan esikoista, hän syntyi 2009, vuonna 2010 alettiin odottaa nuorimmaista ja 2011 hän syntyi! Saapi nähdä vieläkö meillekin yksi tälläinen "muka-merkityksellinen" vuosi saataisiin ;)

Vuosi 2012 alkoi sairaslomalla... teloin nilkkani joulukuun puolivälissä ja sitä sitten podettiin, plääh. Mieheni vietti nuorimmaisen isä kuukautta kotona tammi- ja helmikuun. Maaliskuussa tytöt menivät hoitoon ystävälleni, viettivät siellä 3-4 tuntia 3-5 päivänä viikossa. Ja tällä mentiin marraskuuhun asti :) Huomenna tytöt käyvätkin tutustumisreissun päiväkotiin ja torstaina alkaa sitten meidän perheen päiväkoti aika, hui! Mutta niinhän se menee että taitaa äitiä ja isää jännittää enemmän!

Helmikuussa täytin 30. Kamalaa. Mutta on sitä näköjään elämää vielä tuonkin jälkeen ;) Meillä ei ole mitään suunnitelmia kevätalvelle. Miehelläni on talviloma, ite en ole sitä vielä ansainnu. Hiihtoa, merenjäällä kävelyä, makkaranpaistoa, luistelua ja pilkkimistä, niistä me ainakin haaveillaan. Pääsiäisenä onkin sitten seuraava pitempi loma ja viime vuonna ainakin se vietettiin merenjäällä. Ja näitä juttuja toivottavasti kerkeää viikonloppujenkin aikanakin tekemään.
Tänä vuonna minulla onkin jo kunnon kesäloma, varmaankin vietetään mieheni kanssa ainakin osittain lomittain että tytöt saa olla mahdollisimman pitkään pois hoidosta, eikä tarvitse heitä viedä varahoitopaikkoihin.
 
 Mitähän sitä itselleen toivoisi tai asettaisi tavoitteiksi... hmm... Tarkoitus on ainakin päästä liikkumaan enemmän, se on haastavaa tässä perheessä. Kun toinen tekee aina aamua ja toinen iltaa siinä ei omaa aikaa kenelläkään juurikaan ole. Mutta onhan se nyt yritettävä. Toivottavasti käsityö intoa riittää jatkossakin ja aikaa siihenkin. Jonkinlainen balanssi on löydettävä tähän elämään, työn, työmatkojen, päiväkodista hakemisen, kotitöiden, harrastusten ja tyttöjen kanssa oloon. Mutta nämähän ne on samat jutut jokaisella äidillä.
Vuoden ensimmäisenä päivänä oltiin lummirakennushommissa :D
Ja vuoden viimeisenä päivänä oltiin kunnan keskustassa seuraamassa "kunnan hautajaistilaisuutta". Tänä aamuna herättiin kaupunkilaisina, Oululaisina. Aknestik esiintyy alemmassa kuvassa kunnantalon katolta, melkoinen meininki ;D

Mukavaa vuotta 2013!

-Suvi-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti